Sosyalizm Kazanacak!
/ Gündem / SEP, Mahalle Mahalle 1 Mayıs’ı Örgütlemeye Devam Ediyor: Sosyalizm Kavgasını Hep Birlikte Büyütelim!

SEP, Mahalle Mahalle 1 Mayıs’ı Örgütlemeye Devam Ediyor: Sosyalizm Kavgasını Hep Birlikte Büyütelim!

on 29 Nisan 2020 - 11:53 Kategori: Gündem

İşçi sınıfı mücadelesinde ayrı bir tarihsel önemi olan 1 Mayıs’a iki gün kaldı. Emekçilerin dünya çapında bir yandan salgın hastalık, diğer tarafta ekonomik yıkımın hayatlarında yarattığı işsizlik, yoksulluk gibi problemlerle boğuştuğu böyle bir dönemde 1 Mayıs’ı salt bir takvim gününün ötesine taşıyarak, bir mücadele günü olarak kutlamanın önemi daha da büyük.

Kriz dönemlerinin değişmez gerçekleri kendisini bir kez daha gösteriyor. Sermaye ve iktidar tam bir işbirliği içerisinde yaşadığımız krizin faturasını bizlere nasıl yıkacaklarını her adımda gösteriyorlar. Patronların zararını karşılamak için her türlü imkanı sunan Erdoğan ve iktidarı sıra emekçilere geldiğinde IBAN verip para isteyebiliyor. Böyle bir düzenin yaşadığımız sorunlara çözüm getiremeyeceği çok açık.

Bu sitede emekçilere, gençliğe, kadınlara, ezilen diğer tüm kimliklere çözüm yolunun yalnızca emekçi sınıflar öncülüğünde devrimci bir mücadeleden geçtiğini defalarca kez belirtmişizdir. Amacımız sadece doğruları dile getirip kenara çekilmek değil, bu mücadelenin taşıyıcısı olacak bir devrimci öncüyü hep birlikte yaratabilmektir. Bu doğrultuda SEP Ankara’dan Denizli’ye, Bilecik’ten İstanbul’a kadar bulunduğu her alanda, her işyerinde, her mahallede çalışmaları büyütüyor; emekçilere güçlü bir 1 Mayıs örgütleme doğrultusunda çağrı yapıyor.

Gelin her türlü engeli aşarak, 1 Mayıs’ı tarihselliğine yakışır bir mücadele gününe çevirelim; hakkımız olanı, bizden çaldıkları geleceğimizi hep birlikte isteyelim! Sosyalizm kavgasını hep birlikte büyütelim!

Yorumlar Kapalı

Yorumlar Kapalı