Home / Karışık / "Yedek Lastik" 2019 İçin de Kullanışlı Olacak!

"Yedek Lastik" 2019 İçin de Kullanışlı Olacak!

AKP’nin ne zaman ihtiyacı olsa imdadına koÅŸan MHP, referandum sürecinde en kritik görevi “baÅŸarıyla” tamamlayıp Tayyip’i baÅŸkan yaptırmıştı. Bugünlerde, oylarının baraj altında olduÄŸu neredeyse kesinleÅŸen MHP yeni bir taktik olarak “baraj düşürülsün” talebinde bulunmuÅŸ ancak AKP bu talebe olumsuz yanıt vererek tek seçeneÄŸin, MHP’nin AKP’yi koÅŸulsuz desteklemesi olduÄŸunu imâ etmiÅŸti.
GeçtiÄŸimiz günlerde “Her zaman AKP’nin yanında olacağız” diyen Bahçeli’ye lütuf gecikmedi! Binali Yıldırım önümüzdeki seçimlerde ittifakın devam edeceÄŸini ifade ederek ÅŸunları söyledi: “Tek başına güçlü iktidarı olabildiÄŸince büyük destekle saÄŸlamak için MHP ile birlikteliÄŸe gidebiliriz. MHP ile birçok konuda aynı düşünüyoruz. Åžimdi pek çok konuda birlikte hareket ettiÄŸimiz parti ile neden yine beraber hareket etmeyelim? Buna engel bir sebep yok. Bu, gücümüz yetmediÄŸi için deÄŸil, yarısından çok daha fazlasının oyunu almak için olabilir.” 
İkbal ve güç uÄŸruna yapılan burjuva siyasetin düştüğü bu duruma ÅŸaşırmıyoruz. “Halkın iradesi” masalları, parti liderlerinin kiÅŸisel çıkarlarının altında her gün ezilmeye devam ediyor.
bolsevik.org 

Etiketlendi: